Develi Belediye Spordan Yeni Transfer

Türkiye Voleybol Federasyonu Alparslan Endüstri Erkekler 1.Lig B Grubunda mücadele eden Develi Belediye Sporumuz oyuncu eksikliği olan smaçör mevkiine Efeler Ligi takımlarından Solhan Spor Kulübünde oynayan Smaçör Murat Karakaya’yı transfer etti ve sözleşme imzaladı.

Smaçör Murat Karakaya " Transfer olduğum Develi Belediye Sporumuzun başarısı için elimden gelen mücadeleyi yapacağım. Oyuncu ve teknik ekibimizle birlikte inşallah Develi Belediye Sporumuzu Efeler Ligine çıkaracağız" dedi. Develi Belediye Başkanımız ve Kulüp Başkanımız Mehmet Cabbar da " Smaçör mevkiine Murat Karakaya kardeşimizin gelmesiyle transferlerimizi sonuçlandırdık. İnşallah kazasız belasız bir sezon sonunda Develimizi Efeler Liginde görmeyi umut ediyorum. Yeni oyuncumuzun takımımıza hayırlı olmasını dilerim" dedi.

4 Ocak 2022 - 134 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr