Develi Belediye Spor Seyrani Kampüsünde Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Develi Belediye Spor Kulübü Voleybol Takımı Develi Belediye Başkanı ve Kulüp Başkanı Mehmet Cabbar’la birlikte Seyrani Kampüsü içerisindeki Hidayet Tutum Konferans Salonunda Kayseri Üniversitesi öğrencileriyle söyleşide bir araya geldi.

Öğrencilerin voleybol ve Develi Belediye Sporun çalışmaları hakkında sorularını cevaplandıran takım oyuncuları herkesin bir spor dalıyla meşgul olmaları tavsiyesinde bulundular. Develi’de voleybolun çok sevildiğini ve bu destekle de Develi Belediye Sporun 1. Ligde güçlü bir şekilde yol aldığını belirten Cabbar Başkan “Bizleri bugün burada misafir ettiğiniz için okul yönetimine ve siz kıymetli öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum. Maçlarımızda bizleri yalnız bırakmayarak tribünde yer almanız bizlerin gücüne güç katacaktır. Elimizden geldiği kadar Develi’yi her platformda en iyi şekilde temsil etmek için mücadelemize devam edeceğiz” dedi.

Soru-cevap bahsinin ardından öğrencilere Develi Belediyesporun aksesuarlarının hediye edildiği programda son olarak Cabbar Başkana ve sporculara okul yönetimi tarafından katılımları için teşekkür belgesi takdim edildi.

18 Kasım 2021 - 86 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr