Develi Belediye Spor Galibiyetlerine Devam Ediyor

Develi Belediye Spor 2021- 2022 sezonu 1. Lig Erkekler Voleybol karşılaşmasında Hatay Büyükşehir Belediye Spor Kulübünü 3-2’lik bir skorla galip geldi.

Develi Şehit Murat Kocatürk kapalı spor salonunda yapılan mücadeleye Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Develi Belediye Spor Kulübü Yöneticileri, Develi Belediye Meclis üyeleri ve Develililer katıldı.

Develi Belediye Spor ile Hatay Büyükşehir Belediye Spor voleybol maçını tribünden izleyerek Develi Belediye Spora destek verip yalnız bırakmayan Cabbar Başkan “Tüm teknik ekibi ve oyuncularımız tebrik ediyorum galibiyeti kazanmamızda emeği geçen tüm paydaşlara teşekkür ediyorum. Develi Belediyesi olarak Develi’de sporun her branşına destek verdik bundan sonrada destek olmaya devam edeceğiz. Develi Belediye Sporumuza verdiğimiz emekleri her hafta sahada görmek bizleri ziyadesiyle çok mutlu ediyor. Çekişmeli geçen karşılaşmada gülen taraf biz olduk. Rakiplerimiz ile bu zamana kadar nasıl sporun ruhuna uygun, centilmen bir şekilde mücadele ettiysek bundan sonra ki maçlarımızda da galip gelerek yolumuza devam edeceğimize inanıyorum. Ayrıca takımımızın ana sponsoru olan Öksüt Madencilik başta olmak üzere, System Hospital, Yenisey ve Sportech'e de desteklerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar karşılaşma öncesinde günün anısına Hatay Büyükşehir Belediye Spor Kulüp yöneticileri ve oyuncularına Türk Bayrağı motifli halı hediye etti.

4 Aralık 2021 - 118 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr