Haberler

Çukuryurt ve Soysallı Mahallelerindeki Parke Çalışmaları Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Develi Belediyesi ekiplerinin kırsal mahallelerde yürüttüğü parke çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Çukuryurt Mahallesinde 2 bin m2'lik parke çalışmalarında ona gelen ekiplerin yanı sıra diğer ekiplerin Soysallı Mahallesindeki 30 bin m2'lik parke çalışmaları ise tüm hızıyla devam ediyor.
Kontrollü sosyal hayata geçişle birlikte kırsal mahallelerde parke seferberliğine başlandığını belirten Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “Çukuryurt Mahallemiz için de söz verdiğimiz parke sözümüzü yerine getirmiş bulunuyoruz. Soysallı Mahallemizde ise çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Parkesiz tek bir mahallemiz kalmayana dek çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

13 Ekim 2020 - 37 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr