Çevre ve Şehircilik Bakanlığından Belediyemize 500 Bin TL'lik Sıfır Atık Hibesi

Develi Belediyesinin projesi olan Sıfır Atık Yönetim Sistemi kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığından belediyemize 500 bin TL hibe gönderilmiştir.

Çevreci belediyecilik anlayışından ödün vermeden en büyük emanet olan çevreyi koruyarak, daha yaşanılabilir Develi için çalışmalara hız kesmeden devam edeceğini belirten Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “Projemiz kapsamında geri dönüşümün önemini vurgulamak üzere mobil atık getirme merkezi, iç mekân kutuları, çöp konteynırı vs. alınacaktır. Projemizin hayata geçmesiyle Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ülkemiz genelinde başlattığı sıfır atık seferberliğine Develimiz adına önemli bir katma değer üreteceğiz. Projemize desteklerinden ve 500 bin TL’lik hibenin belediyemize kazandırılmasında emeği geçen Çevre ve Şehircilik önceki dönem bakanımız Mehmet Özhaseki’ye ve bakanlığımıza çok teşekkür ediyor, Develimize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

29 Ocak 2021 - 193 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr