Haberler

Çayırözü Mahallesinde Yaşayan Özlem Angı Ablanın Yanan Evine Develi Belediyesinin Şefkat Eli Değdi

26.12.2021 Pazar Günü tespit edilemeyen bir sebeple evi yanan Çayırözü Mahallesinde yaşayan Özlem Angı isimli hemşerimiz için Develi Belediyesi kolları sıvadı.

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’ın talimatıyla harekete geçen ekipler hasar tespiti yaptıktan sonra çalışmalarına başladı. Maddi hasarlı bir yangın olup Özlem Yangı Ablanın sağlık durumunun iyi olmasından dolayı memnuniyetini dile getiren Cabbar Başkan “Develi Belediyesi olarak muhtaç durumda olan Özlem Ablamızın mağduriyetinin giderilmesi için ekiplerimiz seferber oldular. İnşallah odaların temizlenip, evin kullanılamaz durumda olan yerleri de tamir edildikten sonra yine hayırsever hemşerilerimizin de desteği ile ev eşyası yardımıyla Özlem Ablanın evini eski halinden daha iyi bir seviyeye getireceğiz. Özlem Ablamıza çok geçmiş olsun diyor, her zaman yanında olduğumuzu bilmesini istiyorum” açıklamalarında bulundu. Evi yanan Özlem Yangı da şefkat elini uzatıp mağduriyetini giderdiği için Cabbar Başkana ve belediye ekiplerine teşekkürlerini iletti.

29 Aralık 2021 - 67 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr