Çanakkale Şehitleri Anıt Parkına İlk Ziyaret Muammer Kocatürk İlkokulundan

Develi Belediyesinin kardeş belediye İzmit Belediyesi ile yaptığı ve dün muhteşem bir törenle açılışının yapıldığı Çanakkale Şehitleri Anıt Parkı’nın ilk ziyaretçileri Muammer Kocatürk İlkokulu öğrencileri oldu.

Par içerisinde bulunan detayları tek tek ziyaret eden öğrenciler aynı zamanda öğretmenlerinden de Çanakkale’de yaşanmış olaylar hakkında bilgiler dinlediler. Park alanında doyasıya eğlenen çocuklar daha sonra beraberlerinde getirdikleri yiyeceklerle de park alanında bulunan kamelyalarda piknik yaptılar. Görerek öğrenmenin en etkili yol olduğunu belirten öğretmenler “Tarihimizi görerek öğretmemize imkan sağlayan böylesi bir parkı Develimize kazandıran Belediye Başkanımız Mehmet Cabbar’a ve Develi Belediyesi personeline çok teşekkür ediyoruz” dedi.

15 Mart 2019 - 671 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr