Cabbar Başkanın Kurban Bayramı Mesajı

Kestiğimiz kurbanlarla Yüce Mevla’ya yaklaşacağımız, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı pekiştiren bir Kurban Bayramına daha erişmenin huzur ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Bayramlar, toplumsal birlikteliğin sağlandığı, sevinçlerin paylaşıldığı, üzüntülerin ve sıkıntıların geri plana itildiği, kırgınlık ve dargınlıkların unutulması gerektiği, yan yana olmanın öneminin arttığı özel günlerdir. Kurban Bayramını fırsat bilerek, milletçe kardeşliğimizi pekiştirip, dargınlıkları ve kırgınlıkları bir tarafa bırakarak, huzur içerisinde yaşamaya özen göstermeli, bayramların güzelliğini, anlamını ve değerini bayram günleriyle sınırlı tutmayıp yaşamımızın her anında ve tüm insani ilişkilerimizde hatırlamalıyız. Korona virüs salgınıyla mücadelemizde özellikle bayram münasebetiyle dost ve akraba ziyaretlerinde maske ve sosyal mesafe kuralına riayet etmemiz ve temizlik kurallarına uymamız, hem kendi sağlığımız hem de toplumumuzun sağlığı açısından önem arz etmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimizin Kurban Bayramını kutluyor, Bayramın bütün İslam âlemine hayırlara vesile olmasını, huzur ve barış getirmesini Cenabı Allah'tan niyaz ediyorum.

30 Temmuz 2020 - 131 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr