Cabbar Başkandan Turnuva İkincisi Belediye Spora Tebrik

Develi’deki kurumların arasındaki dostluğun pekişmesi için her yıl düzenlenen turnuvada bu sene Belediye Spor finalde Ömer Mavi Ortaokuluna 3-1 yenilerek ikinci oldu.

Birbirinden güzel maçlara ev sahipliği yapan ilçemiz kapalı spor salonundaki karşılaşmalara ilçemiz halkının da yoğun katılımı oldu. İkincilik kupası ile birlikte Belediye Sporu makamında ağırlayarak tebriklerini ileten Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “Voleybol ilçemizde çok seviliyor ve ilgi görüyor. Bu ilginin oluşmasında katkı sağlayan başta Develi Belediyemizin Voleybol Kulübü olmak üzere her daim dostluğun kazandığı bu turnuvaya katılan bütün kurumlarımıza ve sporcularımıza da tekrar teşekkür ediyorum. Sporun teşvik edildiği her projeye destek vermeye devam edeceğiz” açıklamalarında bulundu.

15 Mayıs 2019 - 598 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr