Cabbar Başkandan Şehit Ailelerine Ziyaret

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Berat Kandili ve 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü vesilesiyle şehitlerin ailelerini evlerinde ziyaret etti. Şehitlerin, milletin kalbinde her zaman müstesna bir yeri olduğunu belirten Cabbar Başkan, "Şehitlerimizin bizlere emaneti olan kıymetli ailelerimizin her daim yanında olmak, bizlerin vefa borcudur. Devletin ve vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden şehitlerimizin haklarını asla ödeyemeyiz. Şehitlerimizden geride kalan anne, baba eş ve çocukları ile kardeşleri milletimizin ve devletimizin bizlere en kutsal emaneti olarak tüm imkanlarımızla her zaman yanlarındayız. Üzerinde yaşadığımız toprak, şehitlerimizin ve gazilerimizin fedakarlıkları sayesinde bizlere vatan olmuştur. Şehitlerimizi bir kez daha şükran ve minnetle anıyorum“dedi.

17 Mart 2022 - 145 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr