Cabbar Başkandan Öğrencilere Araç Desteği

Ülkemiz genelinde il merkezlerinde yapılan Akademik Lisansüstü Eğitim Sınavı (ALES) için Kayseri’ye giden dolmuşa yetişemeyen öğrencilere Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar araç tahsisinde bulundu.

Sokağa çıkma kısıtlaması sebebiyle sadece bir seferin olduğu Kayseri’ye ulaşma imkanı bulamayan öğrencilerin Develi Belediyesine müracaat etmelerinden sonra durumdan haberdar olan Cabbar Başkan öğrencileri sınav yerlerine götürmesi için araç talimatında bulundu. Sınav yerlerine vaktinde ve rahat bir şekilde ulaştıklarını belirten öğrenciler “Aylardır hazırlandığımız ve geleceğimiz için de büyük önem arz eden sınava yetişememe endişemizi giderdiği ve bizlere büyük destek sağladığı için belediye başkanımız Mehmet Cabbar’a şükranlarımızı sunuyoruz. Allah kendisinden razı olsun” dediler.

21 Şubat 2021 - 45 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr