Cabbar Başkan'dan Karayolları Bölge Müdürüne Hayırlı Olsun Ziyareti

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Kayseri Karayolları Bölge Müdürlüğüne atanan İnşaat Mühendisi Erhan Özkaya’yı makamında ziyaret ederek yeri görev yerinde kendisine başarı dileklerini ileterek Kayseri için de hayırlı olması temennisinde bulundu.

Cabbar Başkan ayrıca yatırım programına alınan Develi-Başköy arası yol çalışması hakkında da Özkaya ile istişarelerde bulundu. Korona virüs tedbirlerinden sonra normalleşmeyle birlikte Develi’deki projelerin bir bir hayata geçirileceğini belirten Cabbar Başkan “İnşallah hemşerilerimizin yoğun olarak kullandığı Develi Başköy yolumuzun da genişletilmesi ve düzenleme çalışması ile Develimizin ulaşım imkanlarında önemli bir iyileşme olacaktır” açıklamalarında bulundu.

6 Mayıs 2020 - 220 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr