Cabbar Başkandan İyilik Yolculuğu Projesine Destek

Cabbar Başkandan “İyilik Yolculuğu” Projesine Destek

İlçemiz Ahmed İslamoğlu Anadolu İmam hatip Lisesi öğrencilerinin, öğretmenlerinin koordinesinde başlattıkları “İyilik Yolculuğu” isimli projeyi tanıtmak için belediye başkanımız Mehmet Cabbar’ı makamında ziyaret ettiler.

Gayelerinin Z kuşağı değil iyilik kuşağı olarak iyiliği yaymak, örnek olmak, hak yolunda olma çabasını fiilen ortaya koyup karınca misali taraflarını belli etmek için her ay bir iyilik yolculuğu yaparak gönül köprüleri kurduklarını belirten okul öğrencileri ayrıca proje kapsamında daha önce yaptıkları köy okullarına kırtasiye desteği ve Sevgili Peygamberimizin hayatını örnek almak için hemşerilerimize Develili yazarımız Metin Özdamarlar’ın siyer kitabının dağıtımı çalışmaları hakkında bilgiler verdiler. Cumhuriyet Meydanında açmayı düşündükleri “iyilik büfesi” ve sokak hayvanlarının kış şartlarında beslenme güçlüğünün önüne geçmesi için de kullanılmayan borulardan su ve mama kabı yapılması için Cabbar Başkandan desteklerini isteyen öğrencilere Cabbar Başkan “Bu iyilik yolculuğunda ben de varım” dedi. Kendisinin fikriyle okudukları okula ismini veren merhum Ahmed İslamoğlu Hoca Efendi’nin ruhunu sevindirecek böylesi güzel bir proje başlattıkları için öğrencileri ve öğretmenlerini tebrik eden Cabbar Başkan “İyilik bulaşıcıdır. Sizler de bu projenizle bunun en güzel örnekliğini ortaya koyuyorsunuz. Hayırsever Develimize hizmet eden bizlere de bu hayırlara destek olmak yaraşır. Elimizden geldiğince imkanlarımız elverdiğince Develi Belediyesi olarak bizler her daim sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz. İyilik yolculuğunuzun bir proje süresince değil ömür boyu devam etmesini niyaz ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

İlgi ve desteklerinden dolayı Cabbar Başkana teşekkürlerini ileten öğrenciler ziyaretin sonunda siyer kitabı hediye ettiler.

18 Aralık 2021 - 109 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr