Haberler

Cabbar Başkandan Emekli Olan Zabıta Personeli Mahir Kayserilioğlu'na Teşekkür Plaketi

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar emekli olan zabıta personeli Mahir Kayserilioğlu’nu makamında ağırlayarak Zabıta Müdürü Ahmet Özdil ile birlikte teşekkür plaketi takdim etti.

1993 yılından beri Develi Belediyesinde zabıta memuru olarak görev yapan Kayserilioğlu’na hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Cabbar Başkan “Memuriyet hayatı boyunca beyefendi kişiliği ve çalışkanlığı ile Develililerin ve belediyemizin takdirini kazanmış Mahir abimize teşekkür ediyor, hayatının bundan sonraki döneminde sağlık ve afiyet diliyorum” dedi. Mahir Kayserilioğlu’da Cabbar Başkana iyi dileklerinden ve nezaketinden dolayı teşekkürlerini iletti.

17 Mart 2021 - 121 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr