Cabbar Başkandan Develi Ülkü Ocağına Ziyaret

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, başkan yardımcısı Mustafa Temur ile birlikte Develi Ülkü Ocağına ziyarette bulundu.

Ziyarette Develi Ülkü Ocağı Başkanı İsmail Eseroğlu ve yönetimiyle bir araya gelip muhabbet eden ve Türk Bayrağı hediye eden Cabbar Başkan “Devletimizin zirvesinde olduğu gibi ilçemizde de cumhur ittifakı aynı ruh ve heyecanını koruyarak birlikteliğini devam ettiriyor. Bu ruh ve kardeşlikle istişareyi elden bırakmadan sevdalısı olduğumuz Develimize daha güzel hizmet ve projeler kazandırmanın gayreti içerisinde olmaya devam edeceğiz. Göreve geldiği günden itibaren Develimizde önemli farkındalıklar oluşturup hizmet etme gayretinde olan İsmail Eseroğlu kardeşime ve yönetimine başarılar diliyorum” açıklamalarında bulundu. Develi Ülkü Ocağı Başkanı İsmail Eseroğlu da Cabbar Başkana nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini ileterek Develi’ye hizmet için senlik-benlik davası gütmeden her türlü fedakârlığa hazır olduklarını belirtti.

19 Ocak 2021 - 100 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr