Cabbar Başkandan 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Anlamlı Açılış

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Simge Elçin Ayan tarafından Elbiz İş Merkezinde işletilecek olan güzellik merkezini açılışını yaptı.

Hayırlı ve bereketli olması temennileriyle açılış kurdelasını kesip işletme hakkında bilgiler alan Cabbar Başkan “8 Mart Dünya Kadınlar Gününde kadın bir işletmecimiz tarafından açılan böylesi nezih bir işletmenin açılışını yapmaktan büyük mutluluk duydum. Dokundukları her şeyi güzelleştiren ve bizlerin ilk öğretmenleri olan kadınlarımız işletmeci olarak da bizlere öğretecekleri güzellikler olduğunu düşünüyorum. Develili kadınlarımızın steril ve nezih bir ortamda bakımlarını yaptıracakları böylesi bir işletmeyi Develimize kazandırdığı için Simge Elçin Ayan’ı tebrik ediyor, hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum” açıklamalarında bulundu.

8 Mart 2021 - 114 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr