Cabbar Başkan: "Yaylacık-Gürümze Arası Yol Çalışmalarımıza Başladık

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar Develi ile Adana arasındaki önemli bağlantı yollarından olan Yaylacık-Gürümze arasındaki 13 km’lik yol çalışmasını yerinde inceleyerek bilgiler aldı. Adanalı misafirlerin bu yolu özellikle kullandıklarını ve ulaşımlarını daha da rahatlatacağını belirten Cabbar Başkan “Seçimlerden önce söz verdiğimiz Yaylacık-Gürümze arasındaki bağlantı yolu için çalışmalarımıza start verdik. İnşallah çalışmamızın tamamlanmasıyla Develi Adana arasındaki ulaşım çok daha rahat ve kolay olacaktır. Bir sözümüzü daha yerine getirmenin mutluluğu ile birlikte kış yağışlarından önce kırsal mahallelerimizin eksikliklerini gidermeye devam edeceğiz. Çalışmanın şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

18 Kasım 2020 - 74 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr