Cabbar Başkan ve AK Parti İlçe Yönetiminden Farkındalık Ziyareti

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, AK Parti İlçe Başkanı Osman Turan, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Arife Doğan Tuncer ve yönetim kurlu üyesi Ayşegül Paksoy ile birlikte 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Özel Nazmi Eren Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezine farkındalık ziyaretinde bulundu.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Cabbar Başkanın talimatıyla her öğrenci adına hazırlanan çam fidanları öğrencilerle birlikte okul bahçesine dikildi. Öğrencilerin ve okul yönetiminin taleplerini dinleyip karşılanması için talimat veren Cabbar Başkan “Unutmayalım ki her insan bir engelli adayıdır. Toplumumuzdaki engelli bilincinin oluşması ve tüm kurum ve kuruluşlarımızın da destekleriyle engelleri aşıp engellilerle barışık bir toplum inşa etme gayreti içerisinde olmalıyız” dedi. Okul yönetimi ve öğrencileri böylesi anlamlı bir günde kendilerini unutmayıp ilgi gösteren Cabbar Başkan ve AK Parti yönetimine teşekkürlerini ilettiler.

3 Aralık 2021 - 142 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr