Cabbar Başkan: "Sindelhöyüklü Hemşerilerimize Müjde!"

Sindelhöyük Mahallemizde evleri hazine arsası üzerinde bulunan hemşerilerimizin yıllardır bekledikleri tapularına kavuşma müjdesini Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar verdi.

Evleri hazine arsası üzerinde bulunan hemşerilerimiz ada ve parseli belirterek satın almak istedikleri dilekçeyi Develi Belediyesine ve Milli Emlak Şefliğine verebileceklerini belirten Cabbar Başkan “Sindelhöyük Mahallemizin yıllardır devem eden mağduriyetlerini gidermek adına yaptığımız görüşmeler şükürler olsun ki olumlu sonuçla noktalandı. Mahalle sakinlerimize hayırlı olmasını diliyorum. Bu mağduriyetin gidermesi adına özverili şekilde gayret gösteren AK Parti İlçe Başkanımız Osman Turan ve yönetim kuruluna da teşekkür ediyorum.” dedi.

Sindelhöyük Camikebir Mahallesi Muhtarı Erdal Aşık, Sindelhöyük Fatih Mahallesi Muhtarı Ahmet Sınırtepe ve Sindelhöyük Yenice Mahallesi Muhtarı Ahmet Farsak mahalle sakinlerine örneklik teşkil etmesi ve sürecin başladığını göstermek için ilk dilekçeleri yazarak Cabbar Başkana sundular ve mahallelerinin yıllardır beklediği sorunun giderilmesi için özverili ilgi ve alakasından dolayı Cabbar Başkana ve AK Parti İlçe Başkanı Osman Turan’a mahalleleri adına teşekkürlerini ilettiler.

14 Temmuz 2021 - 79 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr