Cabbar Başkan İlk Ders Gününde Öğrencilerle

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılının ilk günü münasebetiyle Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Toprak’la birlikte Milli Birlik İlkokulu ve İMKB Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencileriyle bir araya geldi.

Covid 19 salgını başta olmak üzere her türlü kaza ve beladan uzak bir eğitim-öğretim sezonu geçirme dileğinde bulunan Cabbar Başkan öğrencilerden de öğretmenlerini ve ailelerini üzmeyeceklerini ve derslerine çok daha iyi çalışacaklarına dair söz alarak “Beni en çok sevindiren ve heyecanlandıran hafta ilköğretim haftasıdır. Develimizde herkes gibi ben de ilk ders gününün o tatlı heyecanını yaşıyorum. 2021-2022 Eğitim-öğretim sezonunun herkese hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” açıklamalarında bulundu.

İstiklal Marşının okunmasının ardından ilk ders zilini çalmasıyla Cabbar Başkan öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek ilk ders günü heyecanlarına ortak oldu.

6 Eylül 2021 - 36 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr