Cabbar Başkan Dolmuş Şoförleriyle Bir Araya Geldi

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Kayseri Ulaşım A.Ş Genel Müdürü Feyzullah Gündoğdu ile birlikte S.S. Develi Şehir İçi Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi Başkanı Ahmet Işılak ve dolmuş şoförleriyle bir araya gelerek hasbihalde bulundu.

Validatörlü sisteme geçişe kart dolumlarının yapılacağı yerlerin tespiti ve online yükleme başta olmak üzere şehir içi ulaşımla ilgili istişarelerin yapıldığı toplantının verimli geçtiğini belirten Cabbar Başkan “Dolmuş şoförü kardeşlerimizin sorunlarını dinleyerek çözüm önerileri getirdik. Gerekli iyileştirmelerin en kısa sürede yapılmasıyla dolmuş şoförü esnaflarımıza destek vermeye devam edeceğiz” açıklamalarında bulundu. Dolmuş şoförleri de Cabbar Başkana ve Kayseri Ulaşım A.Ş Genel Müdürü Feyzullah Gündoğdu’ya ziyaretlerinden ve ilgilerinden dolayı teşekkürlerini ilettiler.

27 Eylül 2021 - 126 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr