Belediyemizden İlkokul Öğrencilerine Sıfır Atık Eğitimi

Develi Belediyesi, ilçemiz merkezindeki tüm ilkokullarda sıfır atıkla ilgili bilgilendirme seminerlerini tamamladı.

Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürü Çevre Mühendisi Nimet Aksoy tarafından verilen bilgilendirme seminerlerinin sonuncusu olan Turan Köylüoğlu İlkokulundaki seminere katılan Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “Yaptığımız çalışmalarla Develimizin sadece bugününe değil, aynı zamanda geleceğine de hizmet ediyoruz. İsrafın önlenmesi, kaynakların daha verimli kullanılmasını atık oluşması durumunda geri kazanımının sağlanması ve öğrencilere farkındalık oluşturmak amacıyla sıfır atık eğitim seminerlerimizi tamamladık. İnşallah yavrularımızın bu yaşlarda kazanacağı duyarlılık, Develimizi daha yaşanabilir ve daha temiz bir geleceğe taşıyacaktır” açıklamalarında bulundu.

17 Mayıs 2022 - 91 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr