Belediyemiz ve UGADER İş Birliğiyle Çocuklara 23 Nisan Etkinliği

Belediyemiz ve Uluslararası Gönüllü Anneler Derneği’nin (UGADER) organizasyonuyla ilçemiz TOKİ mevkiindeki Erciyes İlkokulunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle el boyama etkinliği düzenlendi.

İstanbul’da faaliyet yürüten ve bu etkinlik için ilçemize gelen Uluslararası Gönüllü Anneler Derneği (UGADER) Başkanı Sevda Yılmaz ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri hemşerimiz Ayşe Salman ve Meşkure Aydemir, ilçe protokolüyle birlikte belediyemizin 23 Nisan yazısı, Türk Bayrağı ve Atatürk fotoğrafı yaptırarak bu program için hazırlattığı duvara boyanmış ellerini basarak 23 Nisan’ın önemine vurgu yaptılar. Program sonrasında ise çocuklara tişört ve kızma birader oyunu hediye edildi. Cabbar Başkan çocukların bayramı olan bu günde çocukların yüzlerini güldürüp, gönüllerini alacak böylesi bir etkinlik düzenledikleri için ve Uluslararası Gönüllü Anneler Derneği’nin (UGADER) Sevda Yılmaza ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Ayşe Salman ve Meşkure Aydemir’e teşekkürlerini iletti.

23 Nisan 2022 - 116 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr