Belediye Başkanımız Adem Şengül'den Kayseri İstihdam Fuarı'na Ziyaret

14-15 Mayıs tarihleri arasında Kayseri OSB Fuar Merkezinde faaliyet gösterecek olan “Kayser İstihdam Fuarı’na” Belediye Başkanımız Adem Şengül ve İlçe Kaymakamımız Yusuf Turan ziyarette bulundu.

İlçemizden iş başvurusu için fuarda bulunan hemşerilerimizle hasbihal edip, stant açan firma yetkilileri ile de istişarelerde bulunan Belediye Başkanımız Adem Şengül “Kayserimiz genelindeki işsizlik sorununa çözüm üretmek ve istihdama katkı sağlamak amacıyla iki gün boyunca faaliyet gösterecek olan, hemşerilerimizin 200’den fazla firma yetkilileri ile direkt görüşüp başvuru yapabilecekleri fuarımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. İlimiz için büyük önem taşıyan böylesi kapsamlı bir fuarın hayata geçirilmesinde Kayseri Valimiz Sayın Gökmen Çiçek ve Büyükşehir Belediye Başkanı hemşerimiz Sayın Dr. Memduh Büyükkılıç başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum” açıklamalarında bulundu.

14 Mayıs 2024 - 52 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Gönül Caddesi No:1