Bakan Yardımcısı Aksu Hemşerilerinin Yoğun İlgisiyle Karşılandı

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mustafa Aksu memleketi olan Develi’de hemşerilerinin sevgi seli ile karşılandı.

Develi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Mehmet Cabbar, AK Parti İlçe Başkanı Osman Turan ve Tarım İl ve İlçe Müdürlüğü tarafından Develi girişinden karşılanan Bakan Yardımcısı Aksu daha sonra Develi Cumhuriyet Meydanında Cumhur İttifakı ve hemşerileriyle bir araya geldi. Öğle namazını Çarşı Camiinde kılan Bakan Yardımcısı Aksu sonrasında Develi Cumhur İttifakı ile esnaf ziyaretinde bulundu. Develi esnafı tarafından büyük muhabbetiyle karşılanan Aksu daha sonra Develi Belediyesi Mustafa Aksu Kültür Merkezinde yapılan “Tarım ve Orman Sektörü Değerlendirme Toplantısında” hemşerileriyle bir araya geldi. Salona sığmayan Develililerin tezahüratlarıyla karşılanan Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mustafa Aksu’nun katıldığı programda ilk konuşmayı AK Parti İlçe Başkanı Osman Turan yaparak İlçe teşkilatının bütün birimlerinin 31 Martta yapılacak yerel seçimler için yoğun gayret gösterdiğini belirtti. MHP İlçe Başkanı Yunus Özer ise birlik ve beraberlik mesajı vererek “Devletimizin zirvesinde tesis edilen cumhur ittifakı ruhu ile Develimizde çalışmalarımız kardeşlik içinde devam etmektedir” dedi. Develi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Mehmet Cabbar da Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mustafa Aksu’yu Develi’de ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirterek “Develimiz için kıymetli Bakan Yardımcımıza ne zaman gitsek elimizi boş çevirmemiştir. Bizlerin elini güçlendiren, destek olan bakan yardımcımıza şahsım ve hemşerilerim adına teşekkür ediyor, kendisini ağırlamaktan onur duyduğumu belirtmek istiyorum” dedi.

“Hemşerilerim tarafından böylesi bir heyecan ve samimiyetle karşılandığım için Rabbime ne kadar şükretsem, sizlere de ne kadar hizmet etsem azdır” diyerek sözlerine başlayan Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mustafa Aksu milletin beka meselesi olan cumhur ittifakı hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Develililerin sorunlarını dinleyip taleplerini not ettiren Bakan Yardımcısı Aksu “Develi bizim memleketimiz ve memleketimizi çok iyi tanıyor eksikliklerini çok iyi biliyoruz İnşallah 31 Mart sonrasında Başkanımız Mehmet Cabbar’la el ele vererek Develimizi yeni projeler ve hizmetlerle buluşturmaya devam edeceğiz” dedi. Develililerin coşkuyla doldurduğu salondaki konuşmasının ardından geçtiğimiz günlerde Develililerin hizmetine açılan Çanakkale Şehitleri Anıt Parkına ziyarette bulundu. “Develimizin ve Erciyes’imizin eşsiz manzarasıyla Çanakkale ruhunu hatırlatan böylesi güzel bir parkı hemşerilerimizin hizmetine sunan Cabbar Başkanımı tebrik ediyorum” diyen Bakan Yardımcısı Aksu, gösterilen ilgi ve misafirperverlikten dolayı Cabbar Başkana ve Develili hemşerilerine teşekkürlerini iletti.

16 Mart 2019 - 749 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr