Atık Transferi İçin Çalışmalar Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesinin mevcut Geri Dönüşüm Tesisi altında devam ettirdiği Atık Transfer İstasyonu yapımıyla ilgili çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Yapılan tesisin daha yaşanabilir bir Develi için büyük önem arz ettiğini belirten Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “Ağustos ayında bitirilmesi planlanan Atık Transfer İstasyonuyla atıklarımız artık direkt olarak Kayseri’ye transfer edilecek. Tesisin yapılmasının ardından mevcutta kullanılan vahşi depolama alanı da ıslah edilerek görüntü kirliliği de ortadan kaldırılırmış olacak. Daha modern bir Develi için bu hizmeti bizlere kazandıran Büyükşehir Belediye Başkanı hemşerimiz Dr. Memduh Büyükkılıç’a çok teşekkür ediyor, Develimize hayırlı olmasını diliyorum” açıklamalarında bulundu.

27 Mayıs 2021 - 95 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr