Arife Teyzenin Parası Bulundu

İlçemiz Elbiz Caddesine kaybettiği cüzdanı için Develi Belediyesine başvuran Arife Teyzenin parasını bulan Zile Mahallesinden Ali Alay Develi Belediyesinde parayı kendisine teslim etti.

İçerisinde emekli maaşı, kimliği ve banka kartları olan cüzdanını düşürdüğü için belediyemizden yapılan anons sonrasında parayı bulan Ali Alay duyarlı bir vatandaş olarak parayı belediyemize teslim etti. Cüzdanını kendi eliyle Arife Teyzeye veren Ali Alay “Teyzemin duaları bize yeter, bizlerden duasını eksik etmesin” dedi. Kaybettiği cüzdanının bulunmasından dolayı Ali Ayan’a dualar edip teşekkürlerini ileten Arif Teyze “Emekli maaşımı ve cüzdanımı bana getirerek beni büyük zorluktan kurtaran Ali oğlumdan ve belediyemiz çalışanlarından Allah razı olsun” dedi.

26 Şubat 2021 - 96 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr