AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis'den Develi'ye Bayram Ziyareti

AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis Kurban Bayramı münasebetiyle Develi’ye ziyarette bulunarak ilçe teşkilatı ve esnafla hasbihâlde bulundu.

Kayseri Kadın Kolları Başkanı Emine Timoçin ve il yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ziyarette bulunan milletvekili Nergis’i Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, İlçe Başkanı Osman Turan, ilçe gençlik kolları ve kadın kolları karşıladı. İlçe Başkanı Osman Turan’ın selamlama konuşmasıyla başlayan bayramlaşma programında daha sonra Cabbar Başkan Develi Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu. 2023 seçimlerinin cumhuriyet tarihinin en önemli seçimi olduğunu vurgulayan Cabbar Başkan “AK davaya gönül verenler olarak bizler de liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 2023, 2053 ve 2071 vizyonuna destek olmak için canla başla mücadele etmeye devam edeceğiz” dedi. Kadın kollarının güçlü bir şekilde çalışmasından dolayı memnuniyetlerini dile getiren Kayseri Kadın Kolları Başkanı Emine Timoçin’in konuşmasının ardından AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis AK Parti iktidarı ile birlikte ülkemizde yaşanan gelişmeler hakkında bilgiler verdi. AK Partinin teşkilat partisi olduğunu ve başka hiçbir siyasi partinin bu kadar güçlü bir teşkilatlanmaya sahip olamadığını belirten Nergis “Ülkemizi muasır medeniyetlerin üzerine çıkaran ve mazlumların umudu olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın cennet vatanımız için yapacağı çok şeyler var. Bizler de bütün teşkilat kademelerimizle bu davaya hizmet etmek için hiçbir fedakarlıktan kaçınmamalıyız. İnşallah 2023 seçimlerinden bu bilinç ve fedakârlıkla bir kez daha zaferle çıkacağız” dedi.

İlçe teşkilatında yapılan bayramlaşma programının ardından Cumhuriyet Meydanındaki esnafları ziyaret ederek bayram tebrikinde bulunan Milletvekili Nergis daha sonra geçtiğimiz günlerde trafik kazasında hayatını kaybeden önceki dönem meclis üyesi Bayram Sabah’ın yeğeni Mustafa Sabah için taziye ziyaretinde bulundu. Kazada yaralananlarla hasbihal edip şifa dileklerinde bulunan milletvekili Hülya Nergis daha sonra ilçemizden ayrıldı. Göstermiş olduğu ev sahipliğinden dolayı Cabbar Başkana teşekkürlerini ileten milletvekili Nergis “Kayseri’nin hem nüfus hem de potansiyel itibariyle en büyük ilçesi olan Develimizi daha da geliştirecek projeler için bizler de her daim destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

22 Temmuz 2021 - 156 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr