Ahmde İslamoğlu Hoca Efendi Vefatının 5. Sene-i Devriyesinde Dualarla Anıldı

Develimizin yetiştirdiği en önemli İslam alimlerinden olan Ahmed İslamoğlu Hoca Efendi, vefatının 5. yıldönümünde İlçe Müftülüğünün hazırladığı anma programıyla dualarla anıldı.

Kabri başında Kur’an-ı Kerim tilavetleri ve dualarla anılan Ahmed İslamoğlu Hoca Efendi için daha sonra öğle namazı öncesi Çarşı Caminde anma programı düzenlendi. Eski sohbetlerinden sine vizyonla cemaate dinletilmesinin ardından Kur’an-ı Kerim tilavetleri ve dualar edildi. Öğle namazının kılınmasının ardından sona eren program sonrasında İslamoğlu ailesi cemaate ikramlarda bulundu. Ahmed İslamoğlu Hoca Efendinin son nefesine kadar hemşerilerine Allah’ı ve Rasul’ünü anlatarak bu hayat yolculuğunu tamamladığını belirten Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “Yeri dolmayacak değerlerimizden olan Ahmed Hocamızı vefatının 5. sene-i devriyesinde bir kez daha rahmetle anıyorum. Rabbim’den Hoca’mızı peygamberler, sıddıklar ve şehitlerle haşretmesini, bizleri de kendilerine komşu eylemesini niyaz ediyorum" ifadesinde bulundu.

11 Ekim 2021 - 50 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr