16 İlçenin Kırsal Mahalle Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

AK Parti Kayseri milletvekilleri, Cumhur İttifakı İl Başkanları ve 16 İlçe Belediye Başkanının katılımları ile Büyükşehir Yasası ile köy iken mahalleye dönüşen yerleşim yerlerine ilişkin “Kırsal Mahalle Değerlendirme Toplantısı” yapıldı.

Yapılan toplantının verimli geçtiğini belirten Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “Köylerimizin mahalleye dönüşmesiyle birlikte belediyemizin hizmet alanı genişlemiştir. Bu anlamda kırsal mahallelerimizin ihtiyacı olan hizmet ve yatırımları hemşerilerimize ulaştırmak adına büyükşehir belediyemizin ekip ve ekipmanlarıyla var gücümüzle gayret göstermeye devam ediyoruz. Bu hususta her daim bizlere destek olan, her talebimizi karşılamak için var gücüyle gayret gösteren Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç’a ve ekibine teşekkür ediyorum” açıklamalarında bulundu.

5 Şubat 2021 - 162 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr