120 Bin Fidan Dikimi İçin Çalışmalar Başladı

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde Tarım ve Orman Bakanlığımızın organizasyonunda ülke genelinde 'Geleceğe Nefes Ol' sloganıyla bu yıl ikincisi düzenlenen fidan dikimi etkinliği Aksu Mevkiinde yapıldı.

Orman İşletme Şefliğinin destekleriyle bu yıl Aksu Mevkiine 120 bin ağaç dikileceğini belirten Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bu projenin hayat bulmasında ve geleneksel hale gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Develimizin çehresini değiştirecek ve gelecek nesillere karşı sorumluluğumuzun bir gereği olarak yapılan bu ağaçlandırma çalışmalarının Develimize hayırlı olmasını ve dikilen fidanların ormana dönüşmesini temenni ediyorum” açıklamalarında bulundu.

11 Kasım 2020 - 58 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr